Leveranssätt

Leveransätten för elPeedins elassisterade sparkcyklar är:

-   Avhämtning från affär eller monteringsfabrik 0 €

-   Köp på mässa eller marknad och direkt leverans 0 €

-   Posti Stor till dörren-paket (Suuri Ovelle Paketti) inom Finland leveransavgift elligt Postis avgift (stora försändelser levereras till adressatens dörr vid en överenskommen tidpunkt)

-   Matkahuolto Distributionspaket till mottagarens adress enligt Matkahuoltos avgift

-   Kurir leverans till mottagarens adress inom tidigare Vasa län leveransavgift 50 €

Leverans av tillbehör som vinterdäck, väskor, etc levereras med Posti till dörren-paket eller Matkahuolto Distributionspaket. Priset för leveransen överenskommes före leverans.

Betalningssätt

Alla priser anges i euro och mervärdesskatt (moms) ingår i priset. Klarna erbjuder många olika betalningsalternativ; faktura, kreditkort och avbetalning med till och med 36 mån betalningstid. Klarna Checkouts olika betalningsvillkor hittar du i samband med betalningen i webshoppens kassa.

De olika alternativen för betalningssätt är:

-   Kontant betalning i butik

-   Betalning med kreditkort i butik

-   Betalning genom nätbanken via webshop

-   Avbetalning genom kontrakt med Klarna

-   Fakturering 

Servicen tillhandahålls av Klarna Ab varvid faktureringen sker via Klarna.

I ärenden som berör betalningen/fakturan kontakta Klarna Ab:s kundservice: https://klarna.com/fi/tuki SSL-certifikatet möjliggör en säker sändning av betalningen. Tilläggsinformation om SSL-bekräftelsen får ni på numret 0942450695.

Leveransvillkor

Vi förbehåller oss rätten att ändra på leveransvillkor och – pris. Kunden bör bekanta sig med de ikraftvarande villkoren inför varje beställning.

3.1      Leveranstid

Normal leveranstid är 1 – 2 veckor. Alla produkter från vår nätbutik levereras direkt från vårt lager. Om någon produkt skulle tillfälligt vara slut eller om det skulle uppstå ett fel i vår lageruppföljning informerar vi kunden omedelbart. När försändelsen har blivit sänd skickas en uppföljningskod via e-post till kunden. Med hjälp av uppföljningskoden kan kunden följa leveransen på leverantörens hemsida.

3.2      Ångerrätt

Kunden har ångerrätt ifall leveransen inte skett inom skälig tid. Om ett köp ångras skall ett meddelande därom sändas till adressen info@elpeedin.fi. Vi meddelar kunden via e-post eller telefon ifall leveranstiden avviker från det normala. elPeedin Oy Ab kvarhåller rätten att återta beställningen och återgälda betalningen, om det till exempel uppstått ett fel i prissättningen eller problem i leveranserna.

3.3      Returrätt

elPeedins produkter har fjorton (14) dagars returrätt. Den returnerade varan skall vara oanvänd och i ursprungligt skick i sin förpackning. Produkter som på kundens begäran har skräddarsytts för kundens behov har ingen returrätt.

3.4      Dataskydd

Uppgifter om kunder i elPeedins nätbutik är sparade i elPeedin Oy Ab:s kundregister. Uppgifter i kundregistret används till att upprätthålla kundrelationen. elPeedin Oy Ab har rätt att använda uppgifter ur kundregistret till motiverade ändamål som till exempel servicebrev eller direktmarknadsföring. Uppgifterna i kundregistret överlämnas inte till utomstående. Kunden kan vid behov förbjuda att uppgifterna används till marknadsföringsändamål genom att meddela detta till adressen info@elpeedin.fi.

3.5      Force majeure

elPeedin ansvarar inte för förseningar som förorsakats av oöverkomliga hinder eller force majeure. Till force majeure hör bland annat krig, strejker, uppror, brott, naturkatastrofer etc. elPeedin ansvarar inte heller för indirekta problem som orsakats på grund av försenad leverans av komponenter till elPeedins egna monteringsfabrik.